Ambulant Begeleider

Naast mijn zelfstandig ondernemerschap dat zich richt op websites, training & coaching ben ik ook ambulant begeleider.

Daar kan ik mijn zorgzame talenten in kwijt. Het is voor mij een logische verbinding met wat ik in het verleden heb gedaan. Toen was ik o.a. woonbegeleider bij ouderen met dementie en bij jongeren met een verstandelijke beperking.

De hulpvragen die ik tegenkom als ambulant begeleider zijn zeer divers. Soms is het fysiek gericht op huishouden, koken, aankleden en douchen. Soms is het begeleidend bij de ondersteuning van een jong gezin. Administratief om te zorgen dat een huishouden financieel kan blijven draaien.

In alle gevallen draait het om het opbouwen van een persoonlijke relatie. Zodat je echt binnen mag komen in iemands huis. En dan vind ik alle bovenstaande hulpvragen mooi en verrijkend om iets in te mogen betekenen. 

Mocht jij vanuit een PGB-budget op zoek zijn naar ambulante begeleiding (voor jezelf of iemand anders) dan kan je mij inschakelen. Een makkelijke route om mij te vinden is via de Nationale Hulpgids. Dat is een toegankelijk platvorm waar hulpvraag & hulpaanbod aan elkaar gekoppeld wordt.
Hier kan je mijn profiel bekijken