Ik hou van oud & nieuw, dat komt o.a. omdat ik erg van oliebollen hou en goed vuurwerk stiekem toch wel mooi vind. Maar ik hou vooral van oud & nieuw vanwege het gevoel van dankbaarheid om wat achter me ligt en het gevoel van ruimte om wat voor me ligt. Ik weet het, het slaat eigenlijk nergens op want je kan iedere dag afsluiten en met een open mind vooruit kijken. Afijn, daar hou ik dus van, van het gevoel dat je opnieuw mag beginnen, dat er ruimte voor je ligt. Ik ben een harrie als het gaat om volhouden van voornemens. (zie mijn 365x-initiatief dat alweer maanden stil ligt…) Daarom durf ik eigenlijk niet zo goed mijn voornemens te delen, omdat ik weet dat ik ze niet ga volhouden. Maar ja… ik vind het al helemaal geen optie om dan dus maar geen voornemens te hebben. Dus daar ga ik… rapapapa
nr. 1 : ik ga weer structureel bewegen en bewust letten op mijn voeding (lees vooral niet snaaien ‘s avonds)
nr. 2 : ik ga investeren in de ontwikkeling van mijn eigen coach-praktijk
nr. 3 : ik ga positieve initiatieven in Alkmaar ondersteunen
Ja… voelt toch weer goed… haha flapdrol! Die eerste 2 wist ik al, maar die derde verzin ik nu ter plekke. Hij is natuurlijk heel breed maar het raakt wel aan een meerdere wensen die ik al langere tijd in mij draag. Ik denk meer nog nu Elsie in mijn leven is, ben ik mij bewust van het belang dat we samen zorgdragen voor onze aarde en samenleving. Door dit voornemen op Alkmaar toe te spitsen, is de kans groter dat ik me echt kan verbinden met initiatieven, fysiek deelnemen, bijdragen, geraakt worden. En ik weet nog niet welke kant dit op gaat buigen, en dat vind ik leuk. Ik beloof hierbij dat ik jou op de hoogte hou van deze voornemens, vooral nummer 2 & 3 lijken me relevant voor jou, nummer 1 is meer mijn eigen dingetje toch? Toch nog even over die nr.3… ik weet bijna wel zeker dat deze wens latent is geworden door de FB-post van een vriendin van mij die ik een uur geleden las. Ze was 2 dagen terug in de bibliotheek geweest naar het initiatief : Human Library Alkmaar