Wordpress Websites & Freelance Trainer

Wordpress Websites

Ik hou er van om websites te maken!
Het heeft iets magisch om samen tot iets te komen
waarin de ander zichzelf optimaal terugziet.
En ik ga ervoor het dat jouw ‘klant’ je website begrijpt.
De balans bepalen tussen sfeer en effectiviteit
beeld en tekst, snoeien en groeien.

Het proces van samen jouw website maken is er eentje waarin ik eerlijk ben over wat mij effectief lijkt,
over wat ik mis, wat ik niet begrijp of juist graag zou willen zien. Ik zal je vragen stellen en prikkelen… hiermee bied ik een pakket van website ontwikkeling & coaching in één. Ik werk vanuit WordPress zodat jij na afloop zelfstandig verder kan. Maar eerst gaan we jouw passie effectief vormgeven.

Freelance Trainer

Ik hou er van om trainingen te geven!
Deze jas zit mij als gegoten… Het werkveld waar je mij aantreft is de zorg, logisch want daar heb ik zelf jaren in gewerkt. Er zijn 2 type trainingen waar ik in uitblink en ik doe ze allebei graag.

Technische trainingen – ik ben goed in logische volgordes aanbrengen, rustig en helder uitleggen, praktijkvoorbeelden en theorie aan elkaar koppelen.
Proces trainingen – met een groep samen op ontdekkingstocht gaan. Het draait dan minder om de stof en meer om de samenwerking, om de effectiviteit op de werkvloer. Ik weet goed het vertrouwen aan een groep te geven zodat deze wil groeien.