Mijn Blog & Dansklooster

Mijn Blog

Ik ben sinds ruim 5 maanden moeder en ik word over ruim 2 maanden 40… en ik ben met beide erg gelukkig! Ook voel ik me een mazzelkont met hoe ik mijn geld verdien en mijn passies mag leven. En toch… toch knaagt er iets… dat ik nog bij lange na niet eruit haal wat erin zit! Dat het Leven zo giga veel mogelijkheden heeft om geleefd te worden en dat ik voor mijn gevoel slechts een paar m2 gebruik… Maar wat dan? Wat wil ik meer doen? Wat gaat ervoor zorgen dat dat knagende gevoel vervuld wordt? Ik kan niet kiezen… Er zijn zoveel mogelijkheden. En tegelijk weet ik dat ik een drama ben in het volhouden van nieuwe dingen… Daarom wordt het (vooral voor mezelf) tijd om een blog te gaan maken. Een blog over de vraag: Hoe ga ik het leven leven? Een zoektocht naar concrete gelukmakers op allerlei vlakken… in de hoop dat ik iets ga vinden waarin ik mij thuis voel. Ik hoop dat deze blog voor lezers een inspiratiebron is.
(14 september 2017)

Dansklooster

Je kan op verschillende manieren omgaan met je passie. Een ideaal kan zijn om van je passie je werk te maken. Ik kijk daar altijd een beetje nuchter naar. Want als je van je passie je werk wilt maken… dan komt er wel flink wat druk op te staan en is dat wel zo fijn? Ruimte om je passie te leven… dat is natuurlijk ontzettend belangrijk. Nu ben ik een ontzettende mazzelkont! In 2012 heb ik samen met Michael ons bedrijf Dansklooster opgezet. We hebben van onze passie een deel van ons werk gemaakt. We kunnen er niet van leven, maar het zorg wel voor heel veel jus! En dat vind ik een geweldige balans. Ik ben apetrots op Dansklooster, op wat we mogen betekenen voor de deelnemers. Met Dansklooster organiseren we losse dansavonden, dansdagen, meerdaagse retraites, zomervakanties en ouder&kind weken. De kracht van vrije dans in combinatie met een aandachtsvolle benadering, schoonheid op locaties en ruimte voor stilte… Dankbaar!