Mijn Blog & Dansklooster

Mijn Blog

Hier schrijf ik onregelmatig wat mij raakt, zomaar ineens, of juist langgerekte processen. Het schrijven doe ik vooral voor mijzelf. Omdat ik altij weer merk dat wanneer ik over iets een blog schrijf en het dus deel, het meer bestaat en het meer ruimte krijgt om te groeien. En dat vind ik mooi en dat heb ik soms ook nodig. Dat gedachten niet alleen maar komen en gaan in mij. Juist door te delen ontdek ik meer en meer waar ik voor wil leven. 
Naast mijn Blog neem ik je in 2019 in 8 fasen mee op in de Jaartraining die ik volg. Deze heet : Op stap met Moeder Aarde. Het is gebaseerd op het Jaarwiel & de Godinnen.

Dansklooster

Je kan op verschillende manieren omgaan met je passie. Een ideaal kan zijn om van je passie je werk te maken. Ik kijk daar altijd een beetje nuchter naar. Want als je van je passie je werk wilt maken… dan komt er wel flink wat druk op te staan en is dat wel zo fijn? Ruimte om je passie te leven… dat is natuurlijk ontzettend belangrijk. Nu ben ik een ontzettende mazzelkont! In 2012 heb ik samen met Michael ons bedrijf Dansklooster opgezet. We hebben van onze passie een deel van ons werk gemaakt. We kunnen er niet van leven, maar het zorg wel voor heel veel jus! En dat vind ik een geweldige balans. Ik ben apetrots op Dansklooster