Het vak van Trainer & Coach vind ik ontzettend leuk om uit te voeren.
Van origine ben ik opgeleid als Dramatherapeut, een fantastische basis. Maar toen ik de wereld van Training & Coaching ontdekte wist ik dat deze dynamiek mij echt paste. 

Aan de JJ-Trainersacademie in Amsterdam volgde ik mijn opleiding tot Trainer & Coach (tegenwoordig de TFC-Trainers Academie) Na de opleiding ging ik als Adviseur & Trainer werken bij Cerein. Daar ontwikkelde ik mij in de sector Ouderenzorg : Belevingsgericht werken / Kleinschalig wonen / Methodisch werken / Dagbesteding.

Drie jaar stapte ik uit de sector Ouderenzorg en ging Spirituele Retraites begeleiden voor studenten en docenten in de Onderwijs sector. Retraites begeleiden is nog steeds iets wat ik graag doe.

Daarna keerde ik terug als Adviseur & Trainer dit maal bij Brug in de Zorg. Hier groeide mijn ontwikkeling op het terrein van Zorg(leef)plannen / Omaha system / Dementie. Nu werk ik als Freelance Trainer en Consultant o.a. via Quattri Consultants en nog steeds voor Brug en Cerein.

Mijn persoonlijke ontwikkeling op het vlak van non-dualiteit vormt mij als Trainer & Coach. Mijn stijl van werken is dat ik kijk naar het grotere geheel dan alleen de werkvloer. Je bent niet je werk maar hoe kan je vol verve je rol in het geheel vervullen? Ik ben een warme optimist en geloof dat het werkproces het beste loopt… als mensen persoonlijk goed in hun vel zitten.

Bel me op als je nieuwsgierig bent. 
Mathilda van Ameijde (1977)
06 – 14547151