Elsie is nu bijna 6 maanden. Het is zo vervullend om haar moeder te mogen zijn. Eigenlijk is het dus genoeg… dat voel ik enerzijds ook echt. Dit is voldoende, dit is wat het leven nu van mij vraagt en ik dus ten volle mag geven en leven. Anderzijds voel ik misschien wel meer dan ooit, dat alles mogelijk is. Dat enkel hoef te kiezen wat ik wil ontwikkelen en dat als ik dat dan ten volle kies, het er mag zijn. En dan komt er slechts 1 probleempje om de hoek kijken… wat zal ik gaan doen? Ik voel daar vooral hele fijne dingen in. Zal ik schommels gaan maken. Zal ik een inspiratie-dag met een lieve vriendin gaan ontwikkelen? Zal ik een website ontwikkelen waarin eenzame ouderen in het verpleeghuis gekoppeld worden aan lieve mensen daarbuiten? Zal ik een locatie gaan kopen en daar gasten ontvangen? Ik zit zo in de ‘alles-is-mogelijk’ modus dat ik er zondag redelijk van overtuigd was dat ik de staatsloterij zou winnen… ik won 5,-…. Maar deze modus hou ik een beetje stiekem voor mezelf. Ik voel energie en positiviteit maar ik durf nog niet tot stappen over te gaan, haha ik heb ook nog niet gekozen. Ik voel enkel heerlijk intern gezoem van creatie en daar zal ik maar eens even van blijven genieten. Ik hou je op de hoogte…