Anderhalve week geleden stopte mijn volle oktober-werk-maand. Ik had er in september best een beetje tegenop gekeken. Voor het eerst volle dagen bij Elsie vandaan. Maar het ging gelukkig heel goed. Wat mij wel in het geheel trof was dat mijn energie heel anders was dan in die vrije september-maand. Mijn laatste blog ging over mijn gevoel dat alles mogelijk is. Maar in oktober stond ik daar helemaal niet bij stil. Het was simpelweg geen thema voor me om over ontwikkeling na te denken.

Nu pas weer… komt in mij naar boven dat ik weer in die energie mag gaan staan. Mag creëren vanuit mijn kracht. Maar het moest wel naar boven getrokken worden door een paar lieve mensen rondom mij. Die riepen luid tegen mij: Hallo Mathilda!!! Ga eens wat doen met je talenten!! Je hebt mega veel potentie en je zit te slapen!! Ze hebben gelijk. Ik slaap… Ik vind het zo vervullend om de hele dag naar Elsie te kijken en haar te voeden aan mijn borst. Natuurlijk is dat vervullend, maar ik mag me tegelijkertijd ook neerzetten met al mijn potentie. Ik roep dit vooral tegen mezelf in de spiegel, want ik slaap nog steeds een beetje. Ik cocoon heerlijk in mijn huis, ben compleet verslaafd aan Elsie, droom naar de blauwe lucht en de herfstige bomen die daar zo schitterend tegen af tekenen.

Vandaag heb ik een nieuw thema doorgevoerd op deze website. Het thema is de laatste fase van de paardebloem die zichzelf deelt met de wereld om zo weer nieuw leven te zaaien. Het is zo’n schitterend symbool. Ze betekend voor mij dat ik lang genoeg heb gecocoont… het wordt tijd om te blazen lieve thil… laat maar weten dat je er bent met… Leef in Verbinding