Ik bied je een website

 

die raak is!

 

Voor een tarief

 

waar je niet wakker van ligt.

 

Mijn aanpak

In 2018 heb ik voor 10 vrouwen een website mogen maken / opstarten. En dat zou ik in 2019 graag weer willen doen. Ik maak zowel websites voor mensen die nieuw instappen als voor mensen die al een bedrijf & website hebben en iets nieuws willen. Het is een heel verschillend proces of je overstapt of start vanaf de bodem. Mijn stijl van werken heb ik omschreven op de pagina die je boven deze blog kan aanklikken. (Mijn aanpak)

De overeenkomst tussen mijn opdrachtgevers is dat het allemaal vrouwen zijn. En dat ze allemaal graag een website willen die qua uitstraling past bij hun bedrijf; uitnodigend, sfeervol en duidelijk. Een groot verschil zit in de wens om er zelfstandig mee te kunnen werken of het proces juist uit handen te willen geven. Beide vind ik interessant en stem ik vooraf goed af. Dat houdt in dat ik de één vanaf het begin uitleg wat ik achter de schermen doe en ook ruimte geef om daar direct in te beïnvloeden. En dat de ander niets leert over de achterkant en een onderhoudscontact bij me afneemt. En daar tussenin zit waarschijnlijk jouw stijl.
Wat ik belangrijk vind is dat je ten alle tijde eigenaar bent van je eigen website. Dat je je kleur bepaald… beeldmateriaal en lettertypes kiest en natuurlijk teksten schrijft. Deze 3 componenten kleur, beeld en tekst zijn zo persoonlijk. Natuurlijk geef ik er mijn mening over als ik iets echt niet vind matchen. Maar dat gebeurt bijna nooit, want mijn klanten hebben smaak ;)

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen op website-vlak in 2019?
Stuur me een email of bel me: 0614547151